Qui som?

A MONBOLET, som especialistes en bolets

Som una empresa familiar que amb afició i amb il·lusió ens dediquem al fascinant món del bolet. Ja la generació dels pares que treballaven de valent a pagès i per la seva ubicació al Pre-pirineu català es dedicaven a comprar i vendre bolets suposant un gran esforç per ells. Fruit d'aquella passió per els bolets i de les experiències viscudes, enguany nosaltres continuem la tasca engegada des d'aleshores i treballem amb el bolet des de la seva recolecció i selecció, fins a la seva comercialització i venda, passant per la transformació i el·laboració que es necessiti en cada cas en un petit obrador situat a Berga, creant així la nostra pròpia marca MONBOLET.


Productes de màxima qualitat, 100% artesanals i naturals

Treballem els productes de manera 100% artesanal i natural amb tota la cura, sense afegir additius, colorants ni conservants i ens esforcem especialment en seleccionar les millors matèries primeres per tal de garantir la màxima qualitat d'aquests. Amb constància i dedicació creem i elaborem artesanalment productes típics de la nostra comarca rica en bolets, tradicionals, originals, novedosos, de qualitat i confiança.


Selecta gamma de productes amb bolets i tòfones

Us oferim tòfona fresca, bolets frescos de temporada, BOLETS DESHIDRATATS i en pols, sofregits deshidratats de bolets, olis i vinagres de bolets i tòfones, tòfones en brandy i la nostra especialitat RISOTTOS, FIDEUÀS I ESCUDELLA de bolets, i pasta de bolets.


Estem a Berga i ens podeu trobar tot l'any a fires de bolets/mercats artesanals a Catalunya

Ens trobem al Pre-pirineu català, a la comarca del Berguedà i a la vora del Solsonès i de l'Alt Urgell. Gràcies a aixó normalment podem disfrutar d'una bona i llarga temporada de bolets.

Estem presents en varies fires de bolets i de tardor i mercats artesanals de diferents punts de catalunya els caps de setmana de tot l'any. En la nostra parada hi trobareu una bona mostra de les diferents especialitats de bolets. 

Posem a la vostra disposició una àmplia gamma de bolets de tota mena i us els podem subministrar tant a nivell individual (per casa) en petits envasos, com a nivell professional (per hosteleria i comerç) en quantitats més grans. Si esteu interessats en comprar o vendre els nostres productes ens podeu demanar informació per e-mail, telèfon... Disposem d'un catàleg de productes per a botigues.


Equip humà al teu costat i pendents de la teva satisfacció

L'equip humà que forma la nostra petita empresa procura estar en tot moment al costat dels nostres clients, pendents que el client estigui satisfet i és per això que davant de qualsevol incidència sempre en responem. Us oferim el nostre assessorament en tot el que es refereix als bolets. Podeu veure alguns dels nostres productes en aquesta web.